Behandelingen

Beauty > Behandelingen

x-Junior. 30minuten

Een behandeling speciaal voor de jongeren onder ons (t/m 16jaar). Een gezichtsbehandeling gericht op het verwijderen van onzuiverheden en eventueel het tegen gaangaan van acne (dit is alleen mogelijk in kuurverband).

x-Basic. 45minuten

Een heerlijke en ontspannende gelaatsbehandeling met als doel uw huid te reinigen en te verzorgen. De behandeling word aangepast op de conditie van de huid. Deze behandeling is tevens ook zeer geschikt voor heren.

x-Special. 60minuten

Een ontspannende gelaatsbehandeling waarbij nog dieper wordt ingegaan op de conditie van uw huid. Samen met Mitciko worden er eventueel probleem gebieden besproken en aangepakt. Bij deze behandeling zit het modeleren van uw wenkbrauwen bij in, ook het verven van uw wenkbrauwen en wimpers. Mocht het nodig zijn dan kunt u uw bovenlip ook laten harsen.

x-Relax. 75minuten

Deze behandeling betekend optimaal genieten. Bij deze behandeling bespreekt u met Mitciko de probleem gebieden. Deze worden aangepakt tijdens deze behandeling. Ook krijgt u bij deze behandeling een voet of armmassage. Mitciko zal u een advies geven over onze [ comfort zone ] producten voor het thuisgebruik, zodat u dit aangename gevoel kunt blijven behouden. Bij deze behandeling zit het modeleren van uw wenkbrauwen bij in, ook het verven van uw wenkbrauwen en wimpers. Mocht het nodig zijn dan kunt u uw bovenlip ook laten harsen.

x-Treme. 90minuten

Een zeer ontspannende gelaatsbehandeling in combinatie met een dieptepeeling. Een dieptepeeling dringt dieper door in de huid waardoor de aanmaak van nieuwe cellen word gestimuleerd. Dit word gedaan door middel van fruitzuren. Hierdoor krijgt u een glanzende en stralende huid.
(Door de fruitzuren bevat deze behandeling geen hars onderdelen)

x-Power/Diamond microdermabrasie. 90minuten

Een zeer intensieve huid vernieuwende gezichtsbehandeling door middel van Diamond Microdermabrasie. De microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag, de opperhuid. Het verwijderd de dode huidcellen waardoor werkstoffen beter kunnen worden opgenomen door de huid. Ook word de huid beter doorbloed en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De poriën worden minder grof en kan kleine rimpeltjes en pigmentvlekken doen vervagen. Uw huid zal er veel gladder en egaler uit gaan zien. De behandeling werkt het beste in kuurverband. Bij deze behandeling zit het modeleren van uw wenkbrauwen bij in, ook het verven van uw wenkbrauwen en wimpers. Mocht het nodig zijn dan kunt u uw bovenlip ook laten harsen.

Power kuur/Microdermabrasie

Deze kuur duurt 6 weken, elke week een kuur. Een zeer intensieve huid vernieuwende gezichtsbehandeling door middel van Diamond Microdermabrasie. De microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag, de opperhuid. Het verwijderd de dode huidcellen waardoor werkstoffen beter kunnen worden opgenomen door de huid. Ook word de huid beter doorbloed en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De poriën worden minder grof en kan kleine rimpeltjes en pigmentvlekken doen vervagen. Uw huid zal er veel gladder en egaler uit gaan zien