beauty

Wij werken bij alle behandelingen geheel volgens het [ Oolaboo ] concept. Een beleving die u moet ervaren en niet wilt missen. Onze schoonheidsspecialiste Mitciko begint met het vaststellen van een huiddiagnose. Dit wordt gedaan om te zorgen dat de behandeling compleet op uw wensen aangepast wordt, ook kunt u hierbij aangeven welke gebieden extra aandacht nodig hebben.
Een behandeling volgens het [ Oolaboo ] ritueel is anders dan u gewend bent. Alles in deze behandelingen wordt masserend aangebracht, u hoeft dus niet bang te zijn dat u soms ‘uren’ alleen gelaten wordt.

Behandelingen

x-Relax. 75minuten

Deze behandeling betekend optimaal genieten. Bij deze behandeling bespreekt u met Mitciko de probleem gebieden. Deze worden aangepakt tijdens deze behandeling. Ook krijgt u bij deze behandeling een voet of armmassage. Mitciko zal u een advies geven over onze [ comfort zone ] producten voor het thuisgebruik, zodat u dit aangename gevoel kunt blijven behouden. Bij deze behandeling zit het modeleren van uw wenkbrauwen bij in, ook het verven van uw wenkbrauwen en wimpers. Mocht het nodig zijn dan kunt u uw bovenlip ook laten harsen.

Power kuur/Microdermabrasie

Deze kuur duurt 6 weken, elke week een kuur. Een zeer intensieve huid vernieuwende gezichtsbehandeling door middel van Diamond Microdermabrasie. De microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag, de opperhuid. Het verwijderd de dode huidcellen waardoor werkstoffen beter kunnen worden opgenomen door de huid. Ook word de huid beter doorbloed en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De poriën worden minder grof en kan kleine rimpeltjes en pigmentvlekken doen vervagen. Uw huid zal er veel gladder en egaler uit gaan zien

x-Treme. 90minuten

Een zeer ontspannende gelaatsbehandeling in combinatie met een dieptepeeling. Een dieptepeeling dringt dieper door in de huid waardoor de aanmaak van nieuwe cellen word gestimuleerd. Dit word gedaan door middel van fruitzuren. Hierdoor krijgt u een glanzende en stralende huid.
(Door de fruitzuren bevat deze behandeling geen hars onderdelen)

x-Special. 60minuten

Een ontspannende gelaatsbehandeling waarbij nog dieper wordt ingegaan op de conditie van uw huid. Samen met Mitciko worden er eventueel probleem gebieden besproken en aangepakt. Bij deze behandeling zit het modeleren van uw wenkbrauwen bij in, ook het verven van uw wenkbrauwen en wimpers. Mocht het nodig zijn dan kunt u uw bovenlip ook laten harsen.

x-Junior. 30minuten

Een behandeling speciaal voor de jongeren onder ons (t/m 16jaar). Een gezichtsbehandeling gericht op het verwijderen van onzuiverheden en eventueel het tegen gaangaan van acne (dit is alleen mogelijk in kuurverband).

x-Basic. 45minuten

Een heerlijke en ontspannende gelaatsbehandeling met als doel uw huid te reinigen en te verzorgen. De behandeling word aangepast op de conditie van de huid. Deze behandeling is tevens ook zeer geschikt voor heren.

x-Power/Diamond microdermabrasie. 90minuten

Een zeer intensieve huid vernieuwende gezichtsbehandeling door middel van Diamond Microdermabrasie. De microdermabrasie werkt in de bovenste huidlaag, de opperhuid. Het verwijderd de dode huidcellen waardoor werkstoffen beter kunnen worden opgenomen door de huid. Ook word de huid beter doorbloed en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. De poriën worden minder grof en kan kleine rimpeltjes en pigmentvlekken doen vervagen. Uw huid zal er veel gladder en egaler uit gaan zien. De behandeling werkt het beste in kuurverband. Bij deze behandeling zit het modeleren van uw wenkbrauwen bij in, ook het verven van uw wenkbrauwen en wimpers. Mocht het nodig zijn dan kunt u uw bovenlip ook laten harsen.

Locatie

Stationsstraat 11
7641 BV Wierden

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag : 08:30 – 18:00
Woensdag: 08:30 – 20:00
Donderdag : 08:30 – 20:00
Vrijdag : 08:00 – 20:00
Zaterdag: 08:00 – 14:00
Zondag: gesloten

Contact

Tel: 0546 57 59 00
Mail: info@nekx.nl