nieuws

6 hours ago

Nekx Hair & Beauty

๐ŸŒบ MOEDERDAG ๐ŸŒบ

Zondag is het Moederdag! Wij hebben de nieuwe collectie van Ted Sparks binnen โœจ Heerlijke geurstokjes (โ‚ฌ24,95), setje van handzeep en lotion (โ‚ฌ24,95) en geurkaarsjes (โ‚ฌ19,95).

Ook hebben we nog een gedeelte met oude collectie, hier op krijg je 20% korting.

Tot snel!

๐ŸŒท ๐ŸŒน ๐ŸŒบ

View on Facebook

2 days ago

Nekx Hair & Beauty

๐ŸŒฑ Biopeeling ๐ŸŒฑ

๐™„๐™ฃ ๐™™๐™š ๐™จ๐™˜๐™๐™ค๐™ค๐™ฃ๐™๐™š๐™ž๐™™๐™จ๐™จ๐™–๐™ก๐™ค๐™ฃ ๐™ซ๐™–๐™ฃ ๐™‰๐™š๐™ ๐™ญ ๐™๐™–๐™ž๐™ง&๐˜ฝ๐™š๐™–๐™ช๐™ฉ๐™ฎ ๐™—๐™ก๐™ž๐™Ÿ๐™ซ๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™ค๐™ฃ๐™จ ๐™˜๐™ค๐™ฃ๐™ฉ๐™ž๐™ฃ๐™ช ๐™ซ๐™š๐™ง๐™ฃ๐™ž๐™š๐™ช๐™ฌ๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™ซ๐™ค๐™ก๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™ฌ๐™š ๐™™๐™š ๐™ก๐™–๐™–๐™ฉ๐™จ๐™ฉ๐™š ๐™ฉ๐™ง๐™š๐™ฃ๐™™๐™จ ๐™ค๐™ฅ ๐™™๐™š ๐™ซ๐™ค๐™š๐™ฉ. ๐˜ฟ๐™–๐™–๐™ง๐™ค๐™ข ๐™ฌ๐™ค๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ง ๐™ง๐™š๐™œ๐™š๐™ก๐™ข๐™–๐™ฉ๐™ž๐™œ ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™ซ๐™ค๐™ก๐™œ๐™™. ๐™‘๐™–๐™ฃ๐™™๐™–๐™–๐™œ ๐™๐™š๐™š๐™›๐™ฉ ๐™๐™ค๐™ข๐™ฎ ๐™ข๐™š๐™ฉ ๐™จ๐™ช๐™˜๐™˜๐™š๐™จ ๐™™๐™š ๐™ฉ๐™ง๐™–๐™ž๐™ฃ๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™—๐™ž๐™ค๐™ฅ๐™š๐™š๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™–๐™›๐™œ๐™š๐™ง๐™ค๐™ฃ๐™™! ๐˜ฟ๐™š๐™ฏ๐™š ๐™—๐™š๐™๐™–๐™ฃ๐™™๐™š๐™ก๐™ž๐™ฃ๐™œ ๐™ž๐™จ ๐™ช๐™ฃ๐™ž๐™š๐™  ๐™ž๐™ฃ ๐™’๐™ž๐™š๐™ง๐™™๐™š๐™ฃ ๐™š๐™ฃ ๐™œ๐™š๐™š๐™›๐™ฉ ๐™จ๐™ช๐™ฅ๐™š๐™ง ๐™ข๐™ค๐™ค๐™ž๐™š ๐™ง๐™š๐™จ๐™ช๐™ก๐™ฉ๐™–๐™ฉ๐™š๐™ฃ!

De Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. De Bio Peel van Salonnepro bevat gรฉรฉn waterstofperoxide. De Bio Peel werkt sterk ontgiftend (detox effect) en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

De behandeling is geschikt voor:
-acne littekens
-huid met onzuiverheden, onbalans
-hyperpigmentatie, zonneschade
-rimpelvorming of verslapping
-grove poriรซn

Doordat deze behandeling is af te stemmen op het huidtype is het ook zeer geschikt voor de droge, gevoelige en dunne huid.

Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen word een kuurverband aan geraden. Deze hebben wij samen gesteld in een kuur van 3 behandelingen of een kuur van 6 behandelingen, uiteraard met een leuke korting. Plan je kuur in de maand mei? Dan ontvang je nog eens 15% extra korting op de totaal prijs!๐Ÿคฉ

Www.nekx.nl

#spasalonnepro #biopeeling #nekxhairandbeauty #schoonheidssalon #wierden #beauty #glowingskin #behandelingopmaat #kuur

View on Facebook

4 days ago

Nekx Hair & Beauty

Moederdag tip! ๐ŸŒบ

3 maanden kuur voor je haar huid en nagels. Kijk ook via www.nekx.eu voor meer leuke verassing voor moeders.

Wij pakken ook mooi in.

#moederdag #nekxhairandbeauty #tip #webshop #wierden #lievemama

View on Facebook

1 week ago

Nekx Hair & Beauty

Moederdag duo relax treatment ๐Ÿ’

Zondag 9 mei is het zover; de dag om jouw moeder in het zonnetje te zetten. Wil je haar dit jaar echt verrassen? En kun je zelf ook wel wat ontspanning gebruiken? Kies dan voor deze super leuke duo treatment! Samen genieten jullie een uur lang van 2 heerlijke behandelingen. Samen genieten, ontspannen en gezellig bijkletsen.

Wat kun je verwachten?
๐Ÿ’– een heerlijke gelaatsbehandeling van 30 minuten geheel afgestemd op de huidconditie, een echte boost voor de huid!
๐Ÿ’– een ontspannen rug- nek- en schoudermassage van 30 minuten.
๐Ÿ’– koffie of thee met wat lekkers van de bakker.

Dit samen boek je nu tijdelijk voor maar โ‚ฌ95,-

Lijkt jou dit het perfecte cadeau voor jouw moeder? Bel dan om een afspraak in te plannen. Een cadeaubon voor deze treatment is uiteraard ook mogelijk.

De behandeling word op donderdag avond gegeven door Maurien en Romy

#beauty #moederdag #moederdochter #behandeling #nekxbeauty #wierden #duobehandeling #voorjaar

View on Facebook

1 week ago

Nekx Hair & Beauty

Ook een uitgroei of toe aan wat nieuws.

We hebben morgen & zaterdag nog aantal plekken open. Kijk via www.nekx.nl voor online afspraak of bel ons via 0546-575900

Zien jullie graag.

#svhwarzkopfprofessional #nekxhairandbeauty #team #afspraakmaken #wierden #nieuwhaar

View on Facebook