nieuws

4 days ago

Nekx Hair & Beauty

Bij Nekx Hair&Beauty hebben wij een ruim aan bod in huidverbeterende behandelingen. Heeft u bijvoorbeeld last van pigment vlekken? Een onzuivere huid? Of wilt u fijne lijntjes verminderen? Wij helpen u graag om deze problemen aan te pakken.

Biopeeling
Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier en algen. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

Zeer geschikt bij:
– huid met onzuiverheden
– Kleine pigment vlekken
– Vale huid
– Droogte lijntjes

Microneedling:

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal minuscule kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

Zeer geschikt bij:
– kleine littekens door bijvoorbeeld acne
– Lijntjes en rimpels
– Pigment vlekken

Biopulse therapy
BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijk mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden. Tevens is deze behandeling in combi behandeling met de microneedling te boeken voor nog meer effectiviteit.

Zeer geschikt bij:
– onzuivere huid
– Doffe, vale huid
– Verslapte huid
– Lijntjes en rimpels

View on Facebook

2 weeks ago

Nekx Hair & Beauty

Lieve klanten,

Óók wij zijn genoodzaakt om de deuren te sluiten om 18:00. Dit is voor de komende 3 weken, week 46 – 47 – 48.
De afspraken vanaf 18:00 worden automatisch geannuleerd. Wij proberen iedereen te bereiken die een afspraak heeft staan, maar we hebben helaas niet van iedereen de gegevens. Mocht het ons niet lukken om je te bereiken, zou je dan contact op willen nemen met ons? Dan plannen wij een nieuwe afspraak in!

0546-575900

Fijn weekend 😁

View on Facebook

3 weeks ago

Nekx Hair & Beauty

Heb jij voor deze week al een afspraak? Zie hier hoe wij werken en wat jij ook kan ervaren 💇🏼‍♀️💈boek online via www.nekx.nl of bel ons op onze openingstijden

#kapper #wierden #nekxhairandbeauty #colorful #frechhaircut #metime❤️

View on Facebook

3 weeks ago

Nekx Hair & Beauty

Gisteravond hebben de prijswinnaars van de DUO BioPeel, de behandeling gehad! Niet alleen voor hun was het heerlijk, wij Romy & Maurien vonden het super leuk om samen een duo behandeling te doen! Wil jij ook een heerlijke gezichtsbehandeling of massage samen met iemand, je vriendin, zus, moeder etc dit kan op donderdagavond geboekt worden!

View on Facebook

3 weeks ago

Nekx Hair & Beauty

Lieve klanten,

Ook wij komen er niet onderuit.. Vanaf morgen is het verplicht om een mondkapje te dragen bij ons in de salon, vergeet hem niet!

View on Facebook